Regulament și informații utile

Locatie Festival 

Hartă


REGULAMENT:
Urmatoarele conditii si informatii generale se aplica pentru evenimentul Easy Concept Open Air – 2016.

Accesul in locatie 
Deținătorii biletelor vor putea intra și iesi liber din zona festivalului pe baza unei brătări de acces pe care o vor primi la intrarea in spațiul de festival. Această brățară va oferi accesul în zona publică și va trebui purtată tot timpul pe durata festivalului.
Odata cu achiziționarea biletelor de festival, se acceptă implicit și următoarele reguli:
Biletul oferă acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului.
Biletele nu se preschimbă, iar valoarea acestora nu se returnează în situatii independente de organizatori, incluzand (dar nelimitându-se) la schimbări în programul artiștilor, condiții meteo nefavorabile etc.
Organizatorii nu sunt răspunzători pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor și nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumpărat din surse neoficiale. Odata obtinut biletul, acesta nu poate fi schimbat sau revandut. Va fi interzis accesul oricarei persoane care prezinta bilete modificate, cu stersaturi, rupte sau care par a fi falsificate.

Act de identitate 
Participantii la Festivalul În Poiană la Palilula 2015 trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate (in original) valid (B.I., C.I., pasaport, permis de conducere).

Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu: 
Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, spray-uri de dimensiuni mari, bauturi sau mancare, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente.

Nu este permisa aprinderea de focuri.

Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul nostru de securitate autorizat legal. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona.

Toalete 
In incinta festivalului vor exista zone de toalete ecologice. Acestea vor fi curatate cat de des posibil si, din acest motiv, unele toalete pot fi inchise temporar.

Securitate/Politie/Jandarmerie 
Pentru siguranta dumneavoastra, in spatiul festivalului vor exista numerosi agenti de securitate, precum si agenti de Politie si Jandarmerie.
ÎNTOTDEAUNA:
– Urmati instructiunile de siguranta ale personalului de securitate, politiei sau organizatorilor
– Indepartati-va prompt de orice pericol
– Anuntati un supraveghetor, politia sau un organizator daca vedeti orice comportament antisocial
– Mutati-va catre o zona mai libera an cazul in care exista o crestere a numarului de oameni din acea zona
– Cereti ajutor daca aveti nevoie si ajutati-i pe ceilalti, mai ales cand cineva cade
– Stati calm (daca sunteti in dificultate, cereti sa fiti dus la cortul de prim-ajutor).

Droguri 
Nu se va accepta sub nicio forma consumul sau comercializarea drogurilor.

Comercializare/sampling
Desfasurarea de activitati comerciale si de sampling fara acordul organizatorului nu este permisa in perimetrul festivalului.

Copacii si constructiile din spatiul festivalului 
Nu este permisa escaladarea structurilor si copacilor din perimetrul festivalului.

Program 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment.

Parcare 
În Poiană la Palilula 2015 are un spatiu special amenajat pentru parcare si nu se vor percepe taxe de parcare. Parcarea NU se afla in perimetrul festivalului si nu are paza asigurata.

Primul ajutor
In zona festivalului exista un punct de prim-ajutor. De asemenea, in caz de urgenta, puteti apela la agentii de securitate.

Bar & Grill
O gama larga de feluri de mancare, de la gratare la specialitati vegetariene, pentru o varietate de gusturi, vor fi disponibile in zonele de restaurante din spatiul festivalului! Sucurile si berea vor fi disponibile toata ziua, iar barurile din zona de divertisment vor fi deschise chiar si dupa terminarea concertelor de pe scene.


TRANSPORT:
Transport in comun:

În curînd.

Taxi:

Companie Telefon Tarif/km
1.Taxi Barby 0251.54.27.27; Tarif/km: 1.45 Ron
2.Taxi Favorit 0251.411.500; Tarif/km: 1.49 Ron
3.Taxi Romnicon 0251.949 Tarif/km: 1.49 Ron

Cu masina personala: va exista parcare pentru public cu număr limitat de locuri, iar accesul va fi gratuit. Paza NU este asigurată.